4allcars; meer dan 40 jaar ervaring!

Wij zijn sinds 1968 erkend als officieel “Citroën Agent” en hebben door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd in zowel kwaliteit als service naverkoop naar onze klanten toe.

 • Onze ouders Gerard & Georgette Van Goethem hebben in 1968 beslist om erkend Citroën verdeler te worden. Gar. Van Goethem genaamd, gelegen in de Kronenhoekstraat 27 – 9170 Sint-Gillis-Waas.
   
 • Vanaf 1968 tot 1990 hebben zij de zaak opgebouwd tot een gewaardeerd Citroën Agent. Hij stond vooral bekend voor zijn goede technische en elektrische kennis, wat in die tijd niet evident was. Door zijn goede service naverkoop kregen ze snel naam en steeg de verkoop van nieuwe wagens ook langzamerhand. In 1990 hebben onze ouders beslist om de zaak over te laten.
   
 • Garage Carrosserie Gebr. Van Goethem was onze nieuwe naam. Wij hebben deze verder blijven uitbaten in de dorpskern van Sint-Gillis-Waas tot 12/2001 !!!
   
 • Tijden veranderen en de huidige wetten, milieuplichten en eisen van het merk zelf, laten het niet meer toe een garage- carrosseriebedrijf te runnen in een woonzone. Daarom hebben wij besloten om te moderniseren en over te gaan tot het verwezenlijken van een nieuwe industriebouw. Deze zal gevestigd zijn in het industriepark “DE KLUIZENMOLEN” te Sint-Gillis-Waas.
   
 • In 2013 zijn wij erkend als Bosch Car Service, hierdoor zijn wij nog beter in staat u van dienst te zijn. Ongeacht welk merk of type wagen u rijd.